وکیل حضانت در تهران

حضانت یک امر حقوقی مهم است

حضانت در واقع یکی از امور مهم حقوقی است که ماده های قانونی بسیاری را به خود اختصاص داده است. گرفتن وکیل حضانت در تهران برای اخذ حضانت فرزند یکی از روش های حقوقی در این مسیر است. در واقع زمانی که زوجین اقدام به طلاق می کنند دادگاه تشخیص می دهد که حضانت فرزند یا فرزندان بر عهده چه کسی باشد.

اما در این میان ممکن است مشکلات و مسائلی وجود داشته باشد که یک وکیل حضانت توانمند و حرفه ای می تواند آن را برطرف نماید و این امر را تسهیل کند. در واقع کودکان نیاز به یک محیط امن و حریم خصوصی برای رشد و تعالی دارند. قانون، این چارچوب و حریم را خانواده معرفی می کند.

اما آیا در صورت جدایی زوجین، فرزند بلاتکلیف می ماند؟ یا در صورت فوت پدر، حضانت فرزند بر عهده چه کسی است؟ سن حضانت فرزند برای پدر و مادر در قانون به چه صورت تعریف شده است؟ در چه صورتی دادگاه حضانت فرزند را به مادر می دهد؟
سوالاتی که در مورد حضانت فرزند ذکر شد از جمله مهمترین نکاتی هستند که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت.

همانطور که اشاره شد مواد قانونی نیز در این مورد توضیحاتی ارائه کرده اند. مواد قانونی ۴۰ تا ۴۷ قانون حمایت از خانواده و همچنین ۱۱۶۸ تا ۱۱۷۹ قانون مدنی در این مورد به صورت کامل و جامع توضیحاتی ارائه داده اند.

وکیل حضانت در تهرانمواد قانونی در مورد حضانت فرزند

اما اگر شما به دنبال یک وکیل حضانت در تهران یا سایر شهر ها هستید می توانید از روش های مختلف به این وکلا دسترسی داشته باشید. اما مواد قانونی که در این زمینه تنظیم شده اند به شرح زیر می باشند:

ماده ۴۰ قانون حمایت از خانواده: «هر کس از اجرای حکم دادگاه در مورد حضانت طفل استنکاف کند یا مانع اجرای آن شود یا از استرداد طفل امتناع ورزد، حسب تقاضای ذینفع و به دستور دادگاه صادرکننده رای نخستین تا زمان اجرای حکم بازداشت می‌شود.»

ماده ۴۱ قانون حمایت از خانواده: «هرگاه دادگاه تشخیص دهد توافقات راجع به ملاقات، حضانت، نگهداری و سایر امور مربوط به طفل برخلاف مصلحت او است یا در صورتی که مسئول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند و یا مانع ملاقات طفل تحت حضانت با اشخاص ذی ‌ حق شود، می‌تواند در خصوص اموری از قبیل واگذاری امر حضانت به دیگری یا تعیین شخص ناظر با پیش‌بینی حدود نظارت وی با رعایت مصلحت طفل تصمیم مقتضی اتخاذ کند.

تبصره – قوه قضائیه مکلف است برای نحوه ملاقات والدین با طفل ساز و کار مناسب با مصالح خانواده و کودک را فراهم نماید. آیین‌نامه اجرائی این ماده ظرف شش ‌ماه توسط وزارت دادگستری تهیه می‌شود و به تصویب رئیس قوه قضائیه می‌رسد.»

ماده ۴۲ قانون حمایت از خانواده: «صغیر و مجنون را نمی‌توان بدون رضایت ولی، قیم، مادر یا شخصی که حضانت و نگهداری آنان به او واگذار شده است از محل اقامت مقرر بین طرفین یا محل اقامت قبل از وقوع طلاق به محل دیگر یا خارج از کشور فرستاد، مگر اینکه دادگاه آن را به مصلحت صغیر و مجنون بداند و با درنظر گرفتن حق ملاقات اشخاص ذی‌حق این امر را اجازه دهد. دادگاه در صورت موافقت با خارج کردن صغیر و مجنون از کشور، بنابر درخواست ذی‌نفع، برای تضمین بازگرداندن صغیر و مجنون تامین مناسبی اخذ می‌کند.»

ماده ۴۳ قانون حمایت از خانواده: «حضانت فرزندانی که پدرشان فوت شده با مادر آن ها است مگر آن که دادگاه به تقاضای ولی قهری یا دادستان، اعطای حضانت به مادر را خلاف مصلحت فرزند تشخیص دهد.»

ماده ۴۴ قانون حمایت از خانواده: «در صورتی که دستگاه های اجرائی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۰۸/۰۷/۱۳۸۶ ملزم به تسلیم یا تملیک اموالی به صغیر یا سایر محجوران باشند، این اموال با تشخیص دادستان در حدود تامین هزینه های متعارف زندگی باید در اختیار شخصی قرار گیرد که حضانت و نگهداری محجور را عهده دار است، مگر آنکه دادگاه به نحو دیگری مقرر کند.»

ماده ۴۵ قانون حمایت از خانواده: «رعایت غبطه و مصلحت کودکان و نوجوانان در کلیه تصمیمات دادگاه ها و مقامات اجرائی الزامی است.»

ماده ۴۶ قانون حمایت از خانواده: «حضور کودکان زیر پانزده سال در جلسات رسیدگی به دعاوی خانوادگی جز در موارد ضروری که دادگاه تجویز می‌کند ممنوع است.»

بذل مهریه و حضانت فرزند

تمامی مواد قانونی که در پاراگراف قبلی ذکر شد در واقع پاسخ به سوالاتی هستند که در زمینه حضانت فرزند مطرح می شود. در واقع یک وکیل حضانت توانمند و حرفه ای با تسلط کافی بر این مواد قانونی می تواند حضانت فرزند را برای موکل خود اخذ کند. در واقع اثبات این موضوع که یکی از زوجین توانایی حضانت فرزند را دارد بنا بر دلایل و شواهد یکی از وظایف اصلی وکیل حضانت است. در واقع در قانون ذکر شده است که دادگاه باید در مورد حضانت فرزند تحت شرایط تصمیم گیری کند. برخی اوقات مادر در ازای بذل مهریه حضانت فرزند را بر عهده می گیرد.

در واقع حضانت فرزند بر عهده زوجین است. وکیل خانواده در تهران می تواند به شما کمک کند که به صورت دائم و یا موقت برای چندین سال حضانت فرزند را بر عهده بگیرید. شما برای دسترسی به وکیل حضانت در تهران و سایر شهرستان ها می توانید به کانون وکلا مراجعه نمایید.

نتیجه گیری
اما در مورد حضانت فرزند چندین مورد وجود دارد که وکیل حضانت آن را برای شما تبیین خواهد کرد. برای مثال حضانت فرزندان زیر ۷ سال بر عهده مادر است. اما در حالی که سن فرزند از ۷ سال بیشتر باشد، اولویت مادر برای حضانت از بین خواهد رفت. در این حالت دادگاه مصلحت کودک را مد نظر قرار خواهد داد.

در این حالت ممکن است که برخی از مادران با بذل مهریه بتوانند مرد را متقاعد کنند که حضانت فرزند را بر عهده بگیرند. وکیل حضانت در این مورد به فرد کمک خواهد کرد که این پروسه در مدت زمان کوتاه تر و با توافق بین زوجین حاصل شود. از طرفی اگر پدر صلاحیت نگهداری فرزند را بنا به هر دلیلی نداشته باشد حضانت فرزند پس از سن ۷ سالگی نیز با مادر خواهد بود.

دایره حضانت فرزند پس از سن ۹ سالگی برای دختر و ۱۵ سالگی برای پسر به اتمام می رسد. در این سن فرزندان به بلوغ می رسند و طبق قوانین، اختیار با خود فرزندان است. در این حالت نیز ممکن است فرزند تحت تاثیر صحبت های پدر یا مادر قرار بگیرد. وکیل حضانت در این زمینه کمک خواهد کرد که در صورت صلاحیت فرد با توجیه فرزند، حضانت به موکل واگذار شود. وکیل حضانت از ابتدای مسیر تا اتمام فرآیند حضانت فرزند با شما همراه خواهد بود. اما انتخاب یک وکیل توانمند امری مهم است که شما باید به آن دقت کنید.

نظرات خود را اضافه کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *